EvenimentUltima oră

Tânăr din Târgu Jiu dat dispărut

La data de 26 februarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în cursul zilei de ieri, minorul Popescu Constantin-Florin, de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au efectuat cercetarea la faţa locului, persoana fiind pusă în urmărire.

În continuare se desfăşoară activităţi specifice pentru depistarea minorului, acesta fiind cunoscut cu plecări repetate.

Semnalmente: înălţime 1,65-1,70 m, greutate 60 kg, păr şaten, tuns scurt cu freză pe partea dreaptă, ochi căprui, ten deschis și prezintă o aluniţă pe obrazul stâng sub ochi.
În momentul plecării tânărul era îmbrăcat într-o pereche de trening de culoare negru cu dungă de culoare alb pe margine, un hanorac cu glugă de culoare negru cu dungă de culoare alb pe margine, un tricou alb,iar în picioare purta o pereche de pantofi sport tip Adidas de culoare alb cu negru.

Persoanele care pot da informaţii pentru identificarea minorului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *