Ultima oră

Tânăr reținut de polițiști pentru mai multe infracțiuni rutiere

La data de 29 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci – Formațiunea Rutieră au observat în trafic, un motociclu fără număr de înmatriculare sau înregistrare, ce se deplasa pe strada Parâng, din comuna Crasna, iar la efectuarea semnalului de oprire, conducătorul a abandonat motociclul și a fugit pe un teren cu vegetație densă.

Cu ocazia activităților desfășurare, polițiștii au identificat conducătorul motociclului, un bărbat de 34 de ani, din comuna Crasna, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că acesta figurează cu permisul de conducere reținut, iar vehiculul este radiat din circulație.

De asemenea, din verificările efectuate a reieșit faptul că motociclul figurează semnalat ca fiind sustras din Italia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care are dreptul de a conduce autovehicule suspendat și tăinuire.

În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânăr, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button