Dezvăluiri

Tânăra gorjeancă acuzată că a sedus un septuagenar italian și l-a lăsat falit, trimisă în judecată!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au trimis-o în judecată, la finele săptămânii trecute, pe Simona Daniela Mărgăian (fostă Tiriplică), gorjeanca din Scoarța acuzată că a înșelat un italian septuagenar cu aproape 800.000 de euro. Tânăra, în vârstă de 34 de ani, va fi judecată pentru înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, în urmă cu doi ani, în această cauză, iar ulterior, procurorii au instituit sechestru asigurator pe o parte din averea acesteia.

Anchetatorii au reușit să definitiveze…

… cercetările care confirmă acuzațiile cetățeanului italian Thiella Alberto Maria Francesco, în vârstă de 76 de ani, cel care a formulat plângere penală împotriva Simonei Mărgăian.

Tânăra este judecată acum de magistrații Tribunalului Gorj pentru faptul că, în perioada mai 2015 – septembrie 2017, în mod repetat, a indus în eroare cetățeanul italian, deposedându-l pe acesta de suma de 780 de mii de euro. Potrivit anchetatorilor, femeia s-a folosit de sentimentele de dragoste și pasiune dezvoltate de septuagenarul italian, căruia îi promisese că se vor căsători și vor avea copii.

Pentru că spera să o ia de nevastă, italianul credul i-a virat constant în conturi tinerei din Scoarța, 780.000 de euro, cu care femeia și-a deschis saloane de înfrumusețare în București și în Dubai.

Simona Mărgăian a fost reținută, în ianuarie 2019, pentru 24 de ore, sub acuzația de înșelăciune, iar ulterior, procurorii au luat măsura preventivă a controlului judiciar asupra acesteia. Mai mult, anchetatorii au instituit măsura sechestrului asupra mai multor bunuri ale acesteia, printre care și asupra unei vile pe care femeia o deține la Scoarța.

Faptele

Italianul a susținut, în fața anchetatorilor, că fost escrocat sentimental, iar banii reprezintă contravaloarea unei locuinţe aflate în zona centrală din Milano, precum şi alte sume sau cadouri oferite tinerei gorjence.

Cei doi s-au cunoscut într-un bar de striptease, acolo unde lucra Simona. Italianul era văduv de mai mulţi ani şi se ocupa de distribuţia băuturilor alcoolice.

Bătrânul italian a venit în România, în 2018, pentru a da declaraţii în dosarul penal pe care anchetatorii l-au deschis în urma denunțului acestuia. Thiella Francesco a povestit că Simona i-a promis că vor întemeia o familie şi că vor avea copii. Tânăra a început să-i ceară sume de bani pe motiv că era bolnavă şi avea nevoie de tratament: „Aprovizionam şi atunci şi acum barurile din Milano cu băuturi şi aşa am cunoscut-o în acel club. Îmi spunea că vom avea două fetiţe pe care le vom creşte împreună, dar la scurt timp au început să apară tot felul de probleme în privinţa stării de sănătate a ei şi a părinţilor. Cred că toate spitalele din Gorj nu au tratat atâtea boli câte diagnostice mi-a spus ea mie. Era în ţară şi îmi spunea de una de alta, iar eu am fost mereu de acord să o ajut“.

În vara anului 2017, italianul spunea că Simona i-ar fi propus să-şi vândă apartamentul din centrul oraşului Milano, pentru a-şi cumpăra apoi o casă în România în care să locuiască împreună. În momentul tranzacţiei, banii au fost viraţi într-un cont al gorjencei. „Totul a fost bine până când a zis să vindem apartamentul meu din Milano, să ne luăm o locuinţă mai mică şi să ne mutăm temporar acolo, pentru ca apoi să ne punem de acord unde ne vom muta împreună. Când am fost la notar pentru a perfecta actele de vânzare, ea a trecut un cont bancar care îi aparţinea.
Apartamentul a fost vândut, iar banii au ajuns în contul ei. Din acea zi nu am mai văzut-o, nu am mai auzit-o, parcă a încetat să existe”, a povestit italianul la acea vreme presei locale. Acesta spunea că a ajuns în sapă de lemn din cauza tinerei din Gorj.

Simona Mărgăian a negat…

… tot timpul că l-a escrocat pe bătrânul italian și a susținut că acesta pozează în victimă pentru că nu suportă să o vadă fericită alături de bărbatul cu care s-a căsătorit.

„Îmi doresc ca acest scandal în care sunt implicată să se termine mai repede și să mi se dovedească nevinovația! Faptul că o persoana a înțeles altceva decât trebuia să înțeleagă nu este vina mea, tot ce mi-a dat a fost din proprie inițiativă, iar concluzia pe care o trag singură este că dorește să pozeze în victimă, și că nu suportă să mă vadă fericita alături de bărbatul cu care m-am căsătorit. Țin să precizez că am vândut imobilul respectiv la insistențele lui și la cererea lui cu o altă persoană de sex feminin căruia italianului îi făcuse acte încă din anul 2013 , deoarece fără aceasta nu puteam vinde. Pe oricine cred ca ar afecta acest scandal în care am fost implicată, deoarece este vorba de imaginea mea, și de faptul că trebuie să stau mereu la dispoziția organelor judiciare pe parcursul desfășurării anchetei, nefiind un lucru tocmai plăcut”, declara femeia, în presa locală, la scurt timp după declanșarea anchetei.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *