Dezvăluiri

Tânărul infectat cu coronavirus: La petrecere au fost PATRU COPII și vreo 12 persoane! Patronul acestuia vrea să candideze la funcția de primar!

A fost la ședința de partid, după ce s-a întâlnit cu italianul!

Gorjeanul infectat cu coronavirus a declarat, în cadrul unui interviu acordat Antena3, că nu a avut contact direct cu italianul, ci doar l-a văzut de la câțiva zeci de metri, în curtea atelierului de tâmplărie în care muncește. Sergiu a mai spus că a participat la o petrecere, la  ziua copilului patronului său, dar cetățeanul italian nu a fost prezent. Trebuie spus că patronul acestuia este un alt tânăr gorjean, Ovidiu, care are închiriată o hală, în fostul abator din Drăguțești, de la septuagenarul italian și intenționează să candideze la fotoliul de primar al comunei Prigoria.

 Potrivit unor surse, la mijlocul săptămânii trecut, după ce l-a însoțit pe cetățeanul italian la Primăria Drăguțești, Ovidiu, patronul tânărului infectat cu coronavirus, a participat la o ședință a partidului care-l susține să candideze pentru funcția de primar la Prigoria.

Internat fiind, tânărul din Prigoria, purtător al virusului COVID-19, a spus, într-un interviu, că a fost la ziua copilului patronului său, duminica trecută și a infirmat speculațiile conform cărora a participat la un chef cu italianul.

Nu am avut nicio treabă cu acest italian. Doar patronul meu a vorbit cu el. Toată lumea aberează la televizor. Deci, cu italianul, acum când am venit acasă, l-am văzut, adică a venit cu patronal acolo hală. Eu eram în hală și ei erau afară prin curte. Nu, nu am fost aceeași încăpere. Eu eram în hală, într-o încăpere acolo și italianul era prin curte cu Ovidiu. Eu am scos capul așa pe ușă, m-am uitat doar două secunde să văd cine e prin curte, am văzut că e Ovidiu cu italianul și apoi am intrat în hală. El era  la o distanță de mine de 20-30 de metri. Nu am dat mâna cu el, n-am fost cu el la vânătoare, nu am făcut niciun chef. De cheful ăla despre care se spune peste tot că l-am făcut eu, adică a fost ziua copilului patronului meu și la el am fost. (…) La petrecere au fost vreo 12 persoane și patru copii. Asta a fost duminică. Italianul mi se pare că a plecat sâmbătă.  Da, da cu patronul am fost peste tot, adică am dat noroc, am stat cu el. Nu m-am sismțit rău nici măcar o secundă și nici măcar acum nu mă simt rău. Mă simt foarte bine. (…) Au venit la 7 dimineața și ne-au luat probe din nas și din gât.  Doar o zi am stat acasă. Camera e izolată, am pat, am televizor, baie, am de toate. N-am voie să ies din camera”, a precizat tânărul din Prigoria.

Varianta acestuia cu petrecerea la care au participat și patru copii este susținută de patronal unui restaurant din zona semi-centrală a orașului Târgu-Jiu”Așa cred că tânărul a trecut pe la unul din chefurile care au avut loc în restaurant. Cetățeanul Italian nu a fost. Au fost niște copilași care au avut o petrecere. Da, băiatul ăsta a fost. E o derută totală pentru că tipul cu care a vorbit italianul aflase că-i negativ”, a spus patronul restaurantului.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *