Monden

FOTO/ Singurele imagini de la nunta unei SEXY BLONDE din Gorj cu IUBITUL milionar!

Frumoasa blondă și iubitul milionar s-au căsătorit în mare secret în această lună însă abia acum au făcut publice câteva imagini de la nuntă.

Roxana Ionescu, originară din Gorj și logodnicul său, un cunoscut om de afaceri, s-au căsătorit în această lună în mare secret. Cei doi au avut parte de cea mai frumoasă zi din viața lor, așa cum și-au dorit. Cei doi au avut parte de nunta mult visată, însă totul a fost discret, pregătit cu foarte mult bun gust și mare atenție.

Roxana Ionescu abia acum a publicat primele imagini pe contul său de socializare de la cel mai important eveniment din viața ei. Prima imagine îi surprinde pe cei doi miri într-o fotografie pe care cu siguranță nu o vor uita niciodată, îmbrățișați, tânăra îl privește pe soțul său cu multă afecțiune și trăiește din plin ziua la care a visat dintotdeauna.

Fanii au reacționat imediat cu foarte multe aprecieri, dar și multe complimente pentru cei doi îndrăgostiți. În vara anului trecut, Roxana Ionescu, care urma să devină mamă pentru prima oară, a pierdut sarcina. Ea împreună cu bărbatul cu care s-a căsătorit au trecut prin clipe grele, însă au reușit să treacă peste aceea perioadă și să se bucure de viață. „Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient”, declara Tinu Vidaicu, la vremea respectivă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *