Dezvăluiri

Autoritățile NU AU dezinfectant! Vecinii italianului de la blocul din zona Gârdu din Târgu-Jiu, puși să strângă bani pentru dezinfecție!

Vecinii cetățeanului italian care a transmis Coronavirusul în Gorj au fost obligați de reprezentanții asociației de proprietari să plătească dezinfecția care nu s-a făcut încă în imobil, deși pacientul zero se află, de câteva zile, spitalizat în Rimini. Mai exact, la cererea administratorului asociației de proprietari, vecinii au dat din buzunar fiecare câte 20 de lei pentru a se dezinfecta scara imobilului în care a locuit timp de câteva zile italianul bolnav. Acesta a declarat că, timp de trei zile, în Gorj, a stat la domiciliu, cu febră mare, acesta spunând că a avut 39 de grade și stări de rău.

Italianul depistat cu Coronavirus, internat în prezent în spitalul din Rimini, deține un apartament în zona Gârdu a municipiului Târgu-Jiu. Apartamentul se află la parterului primului bloc situat la intrare în Târgu-Jiu dinspre Scoarța. La mică distanță de blocul în care deține locuința italianul cu Coronavirus se află alte imobile, o stație importantă de autobuz, mai multe magazine și chiar Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Unul dintre locatari s-a declarat revoltat că reprezentanții Asociației de proprietari i-au bătut la ușă, cu două zile în urmă, solicitându-i 20 de lei pentru a face dezinfecție în scara blocului. Omul a specificat că nu știe cu ce soluții se va curăța incinta și se întreba de ce nu au intervenit cei de la Direcția de Sănătate Publică în această problemă. Mai mult, omul spune că a trecut multe zile de când a fost italianul în locuință dar dezinfecția nici în prezent nu s-a făcut.

Locatarul a menționat că a plătit banii ceruți de administrator, ca și restul proprietarilor din bloc. Din blocul în care a locuit italianul nu a fost nimeni izolat sau testat dacă a contactat sau nu Coronavirusul.

Omul spune că nici în locuința pacientului zero nu s-a intrat, deși, specialiștii spun că Coronavirusul rămâne mai mult timp în locul contaminat.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *