Eveniment

Târgujienii au trecut cu vederea ,,pedichiura” lui Rotaru și l-au votat consilier local

Marian Rotaru este singurul consilier al Partidului Mișcarea Populară intrat în noul Consiliu Local Târgu-Jiu. La un moment dat, scaunul de ales local se juca la 16 voturi dar Rotaru a reușit să depășească pragul și să ocupe locul, în acest forum mai aflându-se consilieri ai PNL, PSD, Pro România și Partidul Verde. Rotaru nu a câștigat scaunul de primar, de care a fost foarte aproape cu patru ani în urmă.

Târgujienii l-au iertat pe Marian Rotaru pentru incidentul ,,pedichiura,, asta și pentru că omul politic s-a arătat implicat în campania electorală. Rotaru a reparat alei, bănci pentru cetățeni și chiar a făcut curățenie într-un cimitir, el arătând târgujienilor că este un bun gospodar iar incidentul de la Direcția de Patrimoniu a fost doar o eroare.

O parte a târgujienilor i-au acordat astfel vot de încredere, motiv pentru care Rotaru a intrat în Consiliul Local Târgu-Jiu, fiind singurul reprezentat al PMP care s-a bucurat de acest privilegiu.

Rămâne de văzut cum se va juca majoritatea în CL, vehiculându-se o majoritate PNL-Partidul Verde, în opoziție urmând să intre PSD și Pro România.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *