Social

Târgul Meșterilor Populari Olteni Târgu Jiu, s-a mutat online

Târgul Meșterilor Populari Olteni Târgu Jiu 2020 s-a mutat online. Din data de 18 mai 2020 pe pagina de Facebook a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj puteți vedea fotografii cu obiectele la care au lucrat meșterii în ultima perioadă, dar și mai multe imagini cu aceștia de la edițiile anterioare ale târgului.
Aceasta este prima ediție online a târgului, iar cei care doresc să achiziționeze diferite produse vor avea la dispoziție mai multe detalii despre el, dar și prețul cu care poate fi cumpărat pe pagina de Facebook a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Sunt prezenți online meșteri din Curtea de Argeș, Dolj, Vâlcea și Gorj. Dacă până acum pe meșteri puteam să îi vedem în centrul municipiului Târgu Jiu, acum din cauza pandemiei de coronavirus le putem admira și cumpăra obiectele online.
Sincron Ion Cepoi manager CJCPCT Gorj
06.36, în 18 mai – 07.03, perioada
Așadar începând de luni 18 mai 2020 puteți să vizitați pagina de Facebook a CJCPCT Gorj pentru a vedea ce obiecte puteți achiziționa. Cumpărătorii au posibilitatea să își aleagă de aici produse de calitate, lucrate manual cu multă dragoste de către cei care continuă să ducă mai departe meșteșugurile tradiționale.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close