Actualitate

Tichete sociale acordate de Primăria Motru persoanelor defavorizate

Primăria Municipiului Motru, prin Serviciul de Asistență Socială, a identificat un număr de 62 persoane ce pot beneficia de Tichete sociale pentru Sprijin educațional (valoarea unui tichet fiind de 500 lei, odată pe an) și 7 persoane pentru Tichete sociale de grădiniță (valoarea unui tichet fiind de 100 lei/lună, fără vacanțe).

De asemenea, au fost distribuite 73 tichete sociale pe suport electronic ”Mese Calde”(180 lei/lună) acordate din fonduri europene pentru persoanele cele mai defavorizate, cu vârstă mai mare de 75 ani și pensie minimă.
Primăria Municipiului Motru se va implica permanent în rezolvarea problemelor sociale pentru persoanele nevoiașe, vulnerabile și cu probleme deosebite.

”Semenii noștri trebuie ajutați în funcție de problemele dumnealor și în limita competențelor instituției pe care o conduc. Atât eu, cât și colegii mei facem tot ce este posibil pentru a veni în sprijinul acestora și îi asigurăm de toată disponibilitatea noastră”, a punctat primarul din Motru, Cosmin Morega.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button