Actualitate

TOP 10 parfumuri pentru bărbați în 2022

Împreună cu accesoriile, parfumul este considerat cel mai important detaliu al oricărui look - joacă un rol important în prezentarea de sine, subliniind caracterul celui care îl poartă.

Pentru a te ajuta în alegerea parfumului potrivit pentru tine, împreună cu magazinul online MAKEUP am pregătit o selecție a 10 celor mai actuale parfumuri în 2022. Alege și savurează!

Givenchy Pour Homme Blue Label. 

Un parfum lemnos-citric, potrivit pentru bărbații care sunt adepți a unui mod activ de viață și sunt în continuă mișcare. Parfumul combină note de bergamotă, citrice, precum și note lemnoase. Este destul de proaspăt și discret iar, datorită notelor de bergamotă, este cel mai bine potrivit pentru toamnă și iarnă.

My Land Trussardi

Făcând parte din categoria fougere, este un parfum de bărbați destul de intens și greu. Debutează cu note de bergamotă și mandarină, iar după ceva timp poți clar simți notele de lavandă, violetă, piele și lemnoase. Potrivit pentru sezonul rece toamnă-iarnă.

NAUTICA Blue

Un parfum ușor, proaspăt, potrivit pentru uzul zilnic în aproape orice mediu. Este destul de persistent – durează toată ziua – și poate fi simțită de la distanță. Acest parfum pozitiv, inspirat de mare, face parte din categoria de parfumuri de vară pentru bărbați și se potrivește cel mai bine bărbaților tineri și activi.

 Giorgio Armani Eau de Nuit

Este un parfum destul de intens și greu, fiind recomandat cel mai bine de folosit seara și pe timp de noapte. Se distinge prin note orientale, precum și note de piper roz, acorduri florale de iris. Compoziția parfumului conține cedru, note de fasole și nucșoară.

The One for Men de Dolce & Gabbana

Un parfum excelent, obligatoriu în lista de top parfumuri bărbați, care aparține categoriei lemnos-condimentate. În compoziție sunt prezente note de coriandru, cedru, tutun, ghimbir, cardamom, coriandru.

212 VIP Men от Carolina Herrera

Parfumul aparține grupului oriental-lemnos. Se distinge prin note de alcool, ghimbir, fructul pasiunii, condimente, precum și piper și mentă. Include, de asemenea, note de piele și lemn.

Versace Eros

Făcând parte din categoria de arome fougere, Versace Eros este clasificat drept un parfum destul de intens, greu. Conține note de geranium, ambroxan, cedru, lămâie și măr verde, precum și note de mentă.

Burberry London

Un parfum pentru iubitorii de clasici care sunt obișnuiți cu luxul. Apa de toaletă include note de stejar, violetă, bergamotă și piper negru. Parfumul este destul de persistent și greu, așa că se folosește mai ales seara sau iarna.

Dior Homme

Parfumul face parte din categoria aromelor lemnos-muscate florale. Include note de lavandă, bergamotă, salvie, iris, cacao, patchouli și piele.

Luna Rossa Prada

Fiind lansat în 2012 este clasificat ca fiind drept un parfum citric. Traseul parfumat include note intense de portocală amară, nucșoară, salvie, mentă și levănțică, precum și ambroxan.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/