Eveniment

Trei candidați pentru postul de manager al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”!

Candidaturile pentru concursul de manager al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu s-au încheiat marți seară.

Trei candidați și-au depus candidaturile fiind vorba despre Sorin Pungan -regizor tehnic, susținut pentru funcție de contabila șefă Greculescu; Andreea Chirițescu – șefa actorilor susținută de tatăl său liberalul Dorel Chirițescu și Radu Tudose, căruia i-a încetat contractul la Teatrul din Petroșani, reangajat la Teatrul Dramatic din Târgu Jiu de Brehuță, actualul manager care nu și-a depus candidatura.

Pe 30 august este analiza dosarelor și proiectelor manageriale iar pe data de 3 septembrie este interviul. Comisia de concurs este condusă de viceprimarul Coica.

Trebuie menționat că ITM Gorj a făcut un control la Teatru la începutul acestei luni iar Alexandrescu și cu Greculescu, contabila șefă, au fost chemați la sediul instituției să dea relații despre pontajul ilegal la opt ore a lui Botar Radu, care este pontat tot cu normă întreagă la Teatrul de Nord din Satu Mare. Botar a fost pontat ilegal de Alexandrescu.

În schimb, Andreea Chirițescu, a fost ocolită de explicații deși aceasta l-a pontat la fel pe Slava Sambris de la Chișinău. Intrările acestuia și ieșirile din țară se pot verifica fără probleme la frontieră.

ITM Gorj se vehiculează că ar fi sesizat la Parchet iar Parchetul la Poliție doar despre o parte dintre cei implicați în povestea pontajelor ilegale.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *