Eveniment

Trei hoți care comiteau furturi în supermarket-urile din Târgu Jiu, condamnați. Ce metodă foloseau

Trei hoți care acționau în supermarketurile din Târgu Jiu în perioada pandemiei au fost condamnați pentru furt calificat.
Ion Gheorghe a fost condamnat trei ani și două luni de închisoare cu executare pentru comiterea a numeroase furturi din buzunare sau din genți.
Ion Daniel Sorin a primit o pedeapsă de aproape cinci ani de închisoare, pentru că acesta a mai fost, în trecut, condamnat pentru alte infracțiuni.
„Contopeşte pedepsele stabilite inculpatului, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, de 3 ani şi 4 luni închisoare, la care se adaugă un spor obligatoriu de 1/3 din suma pedepselor de 4 ani, respectiv sporul de 1 an şi 4 luni închisoare, inculpatul urmând să execute pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 8 luni închisoare, în regim privativ de libertate“, a stabilit instanța Judecătoriei Târgu Jiu.
De asemenea, Ianoș Szabo a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare, acesta fiind recidivist.
Furturile au fost comise în perioada pandemiei, în anul 2021. Aceștia își ascundeau fața cu ajutorul măștilor de protecție. Furturile aveau loc în principalele supermarket-uri din Târgu Jiu.
„La data de 18.08.2021, inculpatul Ion Gheorghe, în timp ce se afla în supermarket Kaufland Tg.-Jiu purtând mască de protecţie specifică SARS COV2, a sustras un rucsac aparţinând persoanei vătămat, în care avea un portofel cu suma de 110 lei şi documente personale, în timp ce inculpatul Ion Daniel Sorin i-a distras acesteia atenţia.
În data de 22.09.2021, inculpatul Ion Gheorghe, în timp ce se afla în supermarket Kaufland Tg. Jiu, purtând mască de protecţie specifică SARS COV2, a sustras din geanta aflată pe căruţul împins de unul dintre copii persoanei vătămate, un portofel cu documente personale şi suma de 3000 lei, timp în care perimetrul infracţional a fost asigurat de inculpatul Ion Daniel Sorin“, au constatat procurorii.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *