Ultima oră

Trei persoane rănite într-un grav accident rutier


Trei persoane au fost rănite și au fost duse la spital într-un accident produs sâmbătă seara în comuna Poiana Stampei din județul Suceava. Potrivit ISU Suceava, o mașină a părăsit partea carosabilă, iar în urma evenimentului au fost rănite cele trei persoane din interior: un bărbat de 67 de ani și două femei, de 66, respectiv, 88 de ani. La fața locului au ajuns un echipaj cu accesorii pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. În sprijin, a fost solicitată și o ambulanță SMURD de la ISU Bistrița-Năsăud.
Echipajele de intervenție au preluat răniții și le-au acordat primele îngrijiri medicale
„Femeia în vârstă de 88 de ani era blocată în autoturism, fiind în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale. A fost extrasă, și împreună cu celelalte două victime, a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) Vatra Dornei”, transmite ISU Suceava.
Echipajul SMURD sosit în sprijin a acordat primul ajutor medical unui tânăr în vârstă de 34 de ani, care a suferit un atac de panică. Acesta provenea dintr-un alt autoturism, care însoțea mașina implicată în accidentul rutier. După ce a fost stabilizat, bărbatul a refuzat transportul la spital.
Sursa: stiripesurse.ro, Sursa Foto:svnews.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *