Ultima oră

Trimis în judecată după ce a încercat să dea foc unui bar în care n-a mai fost lăsat să intre

Un bărbat din Argeș a fost trimis în judecată pentru amenințare și distrugere. Supărat pentru că i-a fost interzis accesul într-un bar, l-a amenințat cu moartea pe patron și a încercat să îi incendieze localul. De asemenea, unei alte persoane i-a distrus geamurile de la mașină.

Incidentele s-au petrecut în toamna anului trecut, în județul Argeș. Bărbatul a provocat o stare de temere pentru cei din jur.

În urma unui conflict cu administratorul unui bar, unui bărbat i-a fost interzis accesul în local. „În data de 9 septembrie 2023, inculpatul l-a amenințat pe patronul barului că „îi va incendia barul pe care îl administrează și îl va omorî”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

La câteva zile distanță, chiar a efectuat demersuri în acest sens: „În noaptea de 11 spre 12 septembrie 2023, în jurul orei 04:18, s-a și deplasat în fața localului administrat de persoana vătămată, context în care, cu o substanță necunoscută, a stropit unul dintre pereții exteriori confecționați din lemn și glaful ferestrei barului, fapt care în contextul ameninţării adresate anterior i-a produs persoanei vătămate o stare de temere”.

S-a constatat că barul fusese stropit cu o substanță uleioasă, la faţa locului fiind identificată şi o brichetă.

Procurorii au constatat că individul a mai amenințat cu moartea o altă persoană, în aceeași perioadă. De asemenea, s-a stabilit că acesta, în repetate rânduri, i-ar fi distrus unei femei, în mod intenționat, pe timp de noapte, oglinda și geamurile de la autoturismul parcat în fața locuinței.

„Prin lovirea cu pumnul, a distrus oglinda retrovizoare lateral stânga de la autoturism” și „prin lovirea cu obiecte, a distrus geamurile portierelor stânga față/spate, luneta și parbrizul”, susțin procurorii în rechizitoriu.

Recent, inculpatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Dosarul a fost înregistrat, la începutul lunii aprilie 2024, pe rolul Judecătorie Pitești.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *