Sport

Trupa lui Cojocaru a încasat din nou patru goluri în repriza secundă. „Apare debandada pe final şi nu înţeleg de ce”

Pandurii Târgu Jiu n-a rezistat decât 50 de minute de joc cu Viitorul Pandurii, în ineditul derby de la Târgu Jiu. După 0-0 la pauză, s-a încheiat 4-0 pentru echipa-gazdă din etapa a 23-a a Ligii 2, trei dintre goluri fiind primite în ultimele zece minute ale partidei.

Scenariul a fost oarecum similar cu cel din etapa trecută, când Pandurii a fost învinsă de CSM Reşiţa cu 4-1, după ce oltenii au condus până în minutul 60. Celelalte reuşite au avut loc în minutele 71, 89 şi 90! Acum, cu Viitorul Pandurii, echipa condusă de Călin Cojocaru a primit golurile în minutele 50 (Darius Buia), 82 (Marius Cioiu) şi 89 şi 90+2 (ambele marcate de Vlad Rusu).

„Acelaşi parcurs, din nefericire pentru noi, ca etapa trecută. Am jucat bine o oră, iar după primul gol picăm psihic, iar pe final intervine şi debandada. Nu înţeleg de ce. Grav e că fac greşeli tocmai jucătorii cu experienţă: greşeli de marcaj, de poziţionare, nesincronizări, lucruri care ne-au costat. Nu accept aşa ceva. Am luat goluri foarte uşor. Fotbalul nu se joacă doar o oră. Nu vreau să reproşez nimic juniorului Krupenschi (n.r. – portarul). Am fost foarte dezorganizaţi pe faza defensivă. Aştept altceva de la ei. De săptămâna viitoare, vreau să am în vestiar doar războinici, care aleargă şi dau totul pe teren, nu plângăcioşi care cauză scuze. Eu zic că am în lot jucători tineri, de viitor, chiar dacă acum pică pe final. Vor creşte treptat-treptat. Etapa viitoare, cu FC Argeş, vor reveni şi Cotolan şi portarul Opriţa. Sper să-l recuperăm pe Trancă. S-a accidentat destul de rău în minutul 20”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru.

Săgeţi către cealaltă echipă a oraşului, Viitorul Pandurii

Tehnicianul echipei Pandurii a vorbit şi despre atmosfera din tribune. Doar 300 de spectatori au fost prezenţi la derby-ul orgoliilor de la Târgu Jiu. Meciul a fost în pericol să se joace fără spectatori, din cauza cazurilor de coronavirus din Gorj, dar organizatorii au primit, în cele din urmă, acordul FRF, pentru a permite accesul publicului pe stadion. Majoritatea celor prezenţi, precum şi o galerie inimoasă, formata din 25 de fani, au susţinut Pandurii.

”Era normal ca publicul să fie de partea noastră. A jucat o echipă din Târgu Jiu şi atât. Noi suntem echipa-fanion a judeţului. Suporterii ştiu doar o echipă în oraş”, a spus Cojocaru, luând peste picior clubul lui Nicolae Sarnică, fost ACS Şirineasa, fost ACS Energeticianul, mutat de la Şirineasa la Petroşani şi mai apoi la Turnu Severin şi încurajat de rudele şi angajaţii afaceristului gorjean.

Echipa-fanion a oraşului Târgu Jiu, Pandurii, se află pe ultimul loc în Liga 2, 19, cu doar 8 puncte acumulate în 23 de etape, şi e deja cu un picior în Liga 3.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *