Ultima oră

Un adolescent s-a dat mare pe Facebook pozând în haine furate de la vecini

Un adolescent în vârstă de 14 ani din Holod, judeţul Bihor, s-a lăudat pe Facebook cu hainele şi banii pe care le-a furat din casele vecinilor săi din sat.

Băiatul a postat pe Facebook poze în care ţinea banii prădaţi în mână, în timp ce era îmbrăcat cu hainele ultimei sale victime.

Adolescentul pare că a ales, de fiecare dată, casele consătenilor plecaţi la muncă în străinătate, cum este şi cazul lui Daniel, cel care a şi anunţat autorităţile.

„Nu mai ştim ce să facem, în casa mea a intrat de 2 ori, a spart şi casa surorii mele”, a povestit Daniel, potrivit bihoreanul.ro.

Bărbatul lucrează de ani buni în străinătate, dar vine des acasă, în Holod, unde locuieşte pe aceeaşi stradă cu primarul comunei, lucru care nu l-a oprit însă pe hoţ.

Mai mult, zice Daniel, adolescentul a „golit” şi casa surorii lui, care a urmărit scena, avertizată fiind de sistemul de protecţie al imobilului.

„A văzut pe camere cum ia cheia şi umblă prin curte, sare peste gard. A şi vorbit cu el, i-a spus să lase cheia, dar i-a râs în nas. Efectiv nu mai ştim ce să facem, ne-am plâns şi primarului, că, fiind minor, poliţia spune că nu-i poate face nimic”, a declarat victima.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button