Monden

Un AFACERIST din Târgu Jiu cu o avere IMPRESIONANTĂ și o locuință de câteva MILIOANE de EURO dă dovadă de MODESTIE!

Delia și Răzvan Munteanu, afaceristul originar din Târgu Jiu, fac parte din categoria cuplurilor discrete din showbiz! Le plac vacanțele exclusiviste, dar stilul de viață pe care-l afișează în țară este unul foarte discret.

Zilele trecute, Delia și Răzvan au mers la o terasă din cartierul Primăverii, unde au savurat o cafea. Și, chiar dacă ea este una dintre cele mai cunoscute artiste din țară, iar el un antreprenor de succes, n-au epatat prin nimic. Pentru ieșirea romantică pe care au avut-o, artista și soțul ei s-au îmbrăcat foarte lejer, în articole vestimentare sport, scrie cancan.ro. Ea, într-o pereche de colanți negri și un tricou oversized asortat, iar el într-o pereche de pantaloni scurți de culoare gri și un tricou galben.

Preț de câteva minute, au stat de vorbă, iar, după ce au achitat nota și s-au ridicat de pe scaune, și-au luat „la revedere” într-un mod romantic, printr-un sărut timid. Gest mai puțin obișnuit, în public, când vine vorba despre Delia și Răzvan.

Ulterior, cei doi soți au plecat pe drumuri separate. Și nu cu mașina! Delia a pornit cu bicicleta, doar e o împătimită a sporturilor, iar Răzvan a mers pe jos, mai scriu cei de la cancan.ro.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button