Ultima oră

Un american și-a deschis un cont de Paypal și s-a trezit cu 92 de cvadrilioane de dolari în el

Chris Reynolds, în vârstă de 56 de ani, din America, a devenit cea mai bogată persoană din toate timpurile pentru un moment foarte scurt. Ulterior, acesta şi-a pierdut întreaga avere în doar două minute.

Acesta şi-a deschis cont Paypal şi a descoperit că a fost creditat în cont cu 92 de cvadrilioane de dolari – 92.233.720.368.547.800 de dolari. Suma aceasta l-a făcut să devină cel mai bogat om din toate timpurile.

Povestind momentul, Reynolds a declarat pentru CNN: „Este un lucru curios. Nu știu, poate cineva s-a distrat.”

Trebuie să fi fost un șoc pentru Reynolds, deoarece și-a amintit că cea mai mare sumă pe care a primit-o prin PayPal a fost „puțin peste 1.000 de dolari” din vânzarea unor anvelope BMW de epocă pe eBay.

Paypal a lansat o declarație în care spunea: „Este evident o eroare și apreciem că domnul Reynolds a înțeles circumstanțele”. Serviciul de plată online s-a oferit să doneze o sumă de bani unei organizații de caritate la alegerea lui Reynold ca plată pentru incident.

„A fost o surpriză destul de mare”, a spus Reynolds, admițând că inițial a crezut că asta înseamnă că datorează banii și nu că aceștia erau în posesia lui în acel moment, potrivit ladbible.com.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *