Ultima oră

Un bărbat a fost internat la Psihiatrie din cauza unor amenințări pe Facebook

Un bărbat din Bârlad a fost internat cu forţa la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui, secția Psihiatrie, după ce a postat pe Facebook mesaje de aminințare la adesa judecătorilor și procurorilor din oraș.

Acesta este acuzat de patru infracțiuni de ultraj judiciar în formă continuată, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal. În urma procesului, judecătorii au decis ca bărbatul să fie internat la Psihiatrie la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru a se constata dacă este sănătos mintal.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, privind internarea nevoluntară a suspectului D.I. Dispune internarea nevoluntară a suspectului cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj judiciar, în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice, într-o secție de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 20.03.2023 până la data de 18.04.2023, inclusiv”, au decis judecătorii.

Sentința nu era definitivă și putea fi contestată timp de 24 de ore de la pronunțare.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *