Ultima oră

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce transporta 8 kilograme de droguri aduse din Spania

O persoană a fost prinsă în flagrant în timp ce transporta 8 kilograme de canabis, destinate comercializării. Drogurile erau aduse din Spania. Două persoane au fost arestate preventiv în acest caz.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, au efectuat cercetări cu privire la activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Potrivit Poliției, pe 19 iunie 2024, una dintre persoane a fost prinsă în flagrant delict, în municipiul București, în timp ce transporta 8 kilograme de canabis, destinate comercializării.

„Din actele de urmărire penală efectuate a reieșit faptul că, persoanele cercetate ar fi procurat din Spania și introdus în țară, prin intermediul unei firme de curierat, cantitatea de drog de risc, ascunsă într-un colet ce ar fi conținut mai multe produse alimentare”, a transmis Poliția.

Joi, 20 iunie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au dispus reținerea celor două persoane, pentru 24 de ore.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *