Ultima oră

Un bărbat din România a ajuns la urgențe după o partidă de amor. Vezi de ce afecțiune rară suferă!

Bărbatul în vârstă de 44 de ani s-a ales cu fractură de penis, o problemă medicală mai rară, dar foarte gravă spun specialiștii.

Un cuplu din Botoșani a avut parte de un experiment sexual cu urmări. Actul sexual a fost atât de intens încât bărbatul în vârstă de 44 de ani s-a ales cu penisul fracturat. Motiv pentru care a ajuns la Urgențe, cu dureri foarte mari.

„Pacientul a fost investigat şi diagnosticat cu ruptură de corp cavernos drept. Cu alte cuvinte fractură de penis. S-a decis internarea de urgenţă în secţia urologie, pentru tratament de specialitate şi supraveghere medicală. Problema medicală este rară, dar foarte gravă”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, potrivit monitorulbt.ro.

Specialiștii spun că fractura de penis este o patologie apărută că urmare a rupturii tunicii albugineea (membrană), care acoperă corpii cavernoși ai penisului.

Această tunică este cea care produce erecția, astfel încât fractura este cauzată cel mai adesea de un traumatism asupra penisului în erecție. Uneori, țesutul erectil ce se găsește sub albuginee se poate rupe, caz în care vorbim despre ruptură de corpi cavernoși.

Ruptura de penis se tratează doar prin intervenţie chirurgicală şi pacientul îşi revine după circa 24 de ore. Chiar şi aşa, după operaţie bărbatul rămâne cu sechele, ajungând ca penisul său să îşi piardă din lugime chiar şi doi centimetri, apărând şi o mică deviaţie a organului sexual.

De asemenea, după operaţie medicii recomandă ca timp de şase săptămâni pacientul să nu mai întreţină relaţii sexuale pentru a se vindeca complet.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *