Monden

Un cunoscut cântăreț de muzică de petrecere din Târgu Jiu, dezvăluiri despre situația financiară!

De mic copil fotbalul a fost unul dintre cele mai mari pasiuni ale sale, visa să ajungă un campion al fotbalului precum Hagi și să joace pe cele mai mari stadioane cu zeci de mii de suporteri care să-i strige numele, însă viața a avut alte planuri cu el.

Mihai Priescu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară și de petrecere din Târgu Jiu, a fost îndrăgostit de fotbal, și-a dorit o carieră de succes în domeniul sportului, însă din păcate nu a reușit să-și îndeplinească visul din cauza situației financiare din acel moment.

„Muzica și sportul au fost cele două pasiuni ale mele. Îmi plăcea, fiind mic să joc fotbal, iar dacă ar fi să pot da timpul înapoi și să am posibilități financiare, cred că asta aș face. Regret că nu am făcut carieră și în fotbal! Ca să renunț la muzică trebuie să mai treacă ani buni din viață. Momentan, nu mă gândesc să renunț, mă gândesc cum să progresez și mai mult. Prima și cea mai importantă etapă este cea de început, pentru că așa am reușit să-mi urmez visul. A urmat apoi o perioada în care cântam la un restaurant, în perioada imediat următoare absolvirii liceului… Cântam la orgă și din când în când cu vocea, iar patronul restaurantului îmi zice să las orgă și să ies în față să cânt la microfon pentru că am o voce plăcută și e păcat să rămân undeva acolo în spate. M-a ajutat și mi-a dat un impuls pozitiv acest sfat. Am ținut-o așa până când am terminat liceul, am intrat apoi la Facultatea de Științe Economice și am început să urmez și cursurile Școlii Populare de Arte din Târgu Jiu, secția canto. Nu m-am mulțumit cu atât, iar după ce am absolvit Management în cadrul Universității Constantin Brâncuși, m-am înscris și la Universitatea Spiru Haret din București, secția Pedagogie muzicală. După ce am absolvit această facultate, chiar m-am gândit o perioada să și profesez, dar încă nu este timpul trecut”, a dezvăluit Mihai Priescu pentru wowbiz.ro.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *