Actualitate

Un cunoscut medic oncolog din Gorj a ieșit la pensie

Unul dintre cei mai cunoscuți medici oncologi ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a ieșit la pensie la începutul acestei luni.

„Doamna doctor Iulia Fometescu, medic primar oncolog, s-a angajat la unitatea noastră medicală în primăvara anului 2003 și de atunci și-a dedicat cariera pacienților, pe care mereu i-a tratat cu profesionalism și multă răbdare. Absolventă a Facultății de Medicină București, doamna doctor Fometescu a fost un coleg model și un medic plin de compasiune față de pacienți, oferindu-le întotdeauna și sprijin moral, pe lângă cel medical.

Conducerea unității medicale mulțumește doamnei doctor Iulia Fometescu pentru profesionalismul de care a dat mereu dovadă și îi dorește pensie îndelungată și multă sănătate!“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

„Un medic și un om deosebit”

Colegii din Secția Oncologie Medicală au transmis că au avut ce învăța de la medicul Iulia Fometescu: „Am avut cu toții ce învăța de la doamna doctor Fometescu, un medic și un om deosebit, specialist mereu în slujba pacienților și a actului medical. Îi dorim pensie îndelungată, ani mulți înainte cu sănătate și nenumărate bucurii!”.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *