Dezvăluiri

Un cunoscut politician nu mai vrea șef în CEO

Un cunoscut politician nu își mai dorește posturi de conducere în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Ion Rușeț a fost până recent consilier al managerului Complexului Energetic Oltenia. Nu i-a mai fost prelungit mandatul de consilier și a revenit pe postul pe care îl ocupa anterior, la Departamentul administrativ. Rușeț a declarat că nu se va prezenta la concursul pentru postul de consilier disponibil pe lângă Directorat. Cel mai probabil acesta va fi ocupat de Daniel Pităroiu.

Directoratul CEO a decis să renunțe la toți cei patru consilieri, însă s-a lovit de o clauză din contractul lui Daniel Pităroiu. Potrivit acesteia, postul era ocupat până la organizarea concursului. Astfel, compania va trebui să organizeze un concurs pentru un post de consilier și nu va putea, prin urmare, să renunțe la toți consilierii.

„Nu candidez pentru postul de consilier. Nu mă preocupă acest aspect. Eu am revenit la vechiul post. A fost rezervat. Nu am renunțat la el când am devenit consilier al președintelui Directoratului Complexului Energetic Oltenia.”, a declarat Ion Rușeț, fost senator și actual consilier județean și președinte al ATOP Gorj.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *