Ultima oră

Un jandarm din Gorj s-a trezit în cont și cu salariile colegilor săi. Reacția bărbatului: Ce de bani! Cum să nu vii la jandarmi!

Sute de jandarmi de la o unitate din București au fost surprinși când și-au dat seama că nu și-au primit salariile în ziua plății din cauza unei erori administrative.

Situația a devenit și mai tensionată când s-a descoperit că banii au fost, de fapt, direcționați către un coleg norocos, care s-a trezit cu o sumă impresionantă în contul său bancar.

Surse din Jandarmerie spun că jandarmul norocos este originar din Gorj, dar muncește în Capitală.Eroarea administrativă i-a afectat pe angajații Jandarmeriei care aveau contul la o anumită bancă, iar norocosul și-a vazut contul cum a crescut spectaculos cu echivalentul a 300.000 de euro.

Jandarmul s-a amuzat pe seama sumei primite

Odată ce s-a văzut cu banii în cont, jandarmul care s-a pricopsit cu salariile colegilor a realizat un video unde se amuză pe marginea sumei exorbitante primită.„Ce de bani! Cum să nu vii la jandarmi? Într-o lună îți cumperi lamborghini, într-o lună iaht”, spune jandarmul.

Din păcate pentru el, bucuria i-a fost de scurtă durată întrucât, în urma sesizării acestei erori, acestuia i-a fost retrasă suma de bani.

Jandarmeria Capitalei:”Această situație a fost remediată”

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București are zece brigăzi de jandarmi, adică circa 4.000 de angajați. În acest caz, au fost afectați doar cei care primeau salariul prin intermediul unei anumite bănci, transmite Realitatea Plus.

Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei au precizat că situația a fost remediată și că se fac verificări cu privire la cauza acelei erori tehnice.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *