Ultima oră

Un jandarm este acuzat că și-a bătut doi vecini din bloc

Doi bărbați din București ar fi fost bătuți de vecinul lor de bloc, jandarm. Unul dintre ei l-a acuzat că s-a racordat ilegal la rețeaua de gaze.

Un jandarm din Capitală şi-ar fi bătut doi vecini. Unul dintre ei i-a reproșat că s-a racordat ilegal la reţeaua de gaze, iar jandarmul l-ar fi lovit cu brutalitate.

Locuitorii blocului povestesc că acesta le face probleme încă din momentul în care s-au mutat, iar mulţi dintre ei spun că sunt frecvent înjuraţi şi ameninţaţi de cel care, teoretic, ar trebui să apere cetăţenii. Unul dintre ei spune că a fost bătut fără motiv.

„Ieșind din scara blocului, m-a apelat, m-am întors cu fața spre el si m-a lovit, am căzut inconștient. Pe baza faptului că m-a bătut şi pe baza certificatului INML este făcută plângere la poliţie”, a spus unul dintre vecinii agresați. Celălalt vecin agresat de jandarm a declarat că are si și certificat de INML care urmează să fie depus la Poliție

Reporterii Antena 3 CNN au cerut un punct de vedere de la Jandarmeria Capitalei.

„În prezent, presupusele aspecte sunt anchetate de către organele de urmărire penală și menționăm faptul că nu sunt în legătură cu atribuțiile de serviciu ale acestuia.

Imediat după încheierea etapelor procesuale și după primirea deciziei organelor abilitate, vom dispune, de îndată, măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”, se arată în comunicatul oferit de Jandarmerie.

Pe lângă comportamentul violent, locatarii spun că jandarmul a făcut şi alte probleme. Conform vecinilor acesta s-a branşat în mod ilegal la gaze, motiv pentru care au făcut o plângere în instanţă.

Acum, jandarmul are pe numele lui două plângeri penale pentru loviri şi alte violenţe şi pentru ameninţare. Contactat de jurnaliştii Antena 3 CNN, jandarmul şi-a susţinut nevinovăţia şi a precizat că singurele declaraţii pe care le va face, vor fi în faţa superiorilor săi şi a poliţiei.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *