Eveniment

Directorul EMC Motru a trecut de PNL la Pro România și s-a oprit la PSD

Nelu Enescu, directorul EMC Motru, a staționat la PSD. Recent, fostul liberal, devenit apoi consilier Pro România la Corcova, localitate mehedințeană situată la mică distanță de municipiul Motru, a trecut la PSD.

Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți și lider al PSD Mehedinți a anunțat, ieri, că echipa de la Corcova se consolidează prin venirea la partid a inginerului Enescu.

„Astăzi(ieri – n.r.) echipei noastre i s-a alăturat domnul Nelu Enescu, inginer de profesie, director al Exploatării Miniere Motru, cu experiență administrativă, în prezent fiind consilier local în cadrul Consiliului Local Corcova. Am încredere că va reprezenta în mod corect interesele locuitorilor și îi urez bun venit în Organizația PSD Mehedinți! Eu și colegii mei îi sprijinim (Pe Enescu și pe primarul Giubega, fost liberal – n.n) și le dorim mult succes la alegerile din 9 iunie”, a transmis liderul PSD Mehedinți, pozând alături de fostul primar PNL, trecut și el cu câteva luni în urmă la PSD, și de șeful din CE Oltenia.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *