Actualitate

Un medic din Târgu Jiu îndeamnă la vaccinare în lupta cu coronavirusul

Un cunoscut medic din Târgu Jiu îndeamnă la vaccinare pentru a reuși în lupta cu coronavirusul. Mihaela Pungan, medic primar neurolog în Târgu Jiu, povestește cum săptămâna trecută un pacient de 20 de ani cu distrofie musculară în vârstă de 20 ani a murit după ce i-a rugat insistent pe părinți să se vaccineze cu toții și să îl ducă la spital. Lista continuă cu alți câțiva apropiați ai medicului care se află în stare gravă la spital și se luptă să scape cu viață. Medicul neurolog spune că tocmai ce a făcut cea de-a treia doză, toată familia fiind vaccinată, inclusiv copiii de 13 și 17 ani.

„Săptămâna trecută mi-a murit un pacient de 20 de ani cu distrofie musculară, care i-a rugat insistent pe părinți să se vaccineze cu toții, sa-l ducă la spital, când s-au îmbolnăvit, nu au făcut nimic din toate astea!
Am câțiva apropiați în spital în stare gravă, care se luptă pentru ziua de mâine și nenumărați prieteni care suferă acasă în izolare si anxietate! Cu toții au ales să nu se vaccineze din diverse motive, pe care le știți…
Eu și toată familia suntem vaccinați, inclusiv copiii de 13 și 17 ani.
Tocmai mi-am făcut a 3-a doza pentru că zilnic interacționez cu pacienți confirmați pozitiv. Cei care mă cunoașteți aveți încredere și vaccinați-vă !
Vă asigur că nu vă doriți nici una din suferințele care decurg din decizia de a nu vă vaccina!!!”, Mihaela Pungan, medic primar neurolog.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button