Dezvăluiri

Un nepot de primar din Gorj a picat și bacul de toamnă!

Eduard Ciocea, nepotul primarului de Bustuchin, nu a reușit să promoveze bacalaureatul la biologie. Dacă în vară a obținut nota 3,35, de data acesta a luat 3,40 la aceiași materie, semn că în vara asta nu a pus deloc burta pe carte. Ce e de mirare este cum a obținut acesta o notă foarte la matematică de peste 9, iar la biologie, de doua ori la rând să de-a rateu.

La bacul din prima sesiune doar 30 la sută dintre elevii liceului din Bustuchin au promovat bacalaureatul.

Liceul Bustuchin are o noua conducere de astăzi, până la organizarea concursului. La cârma unității de învățământ a revenit fostul director Spiridon Vasile Irinel, care a fost înlocuit brusc din funcție de fostul inspector general școlar, Maria Ciochina, în ciuda proiectelor numeroase aduse școlii.

Articole asemănătoare:

2 Comentarii

  1. Sunt fosta dirigintă a clasei de liceu din care a făcut parte elevul pe are îl nominalizați în acest articol. Doresc să vă informez expressis verbis ca a fost o clasă cu care mă mândresc, cu elevi care au luat chiar și note de 10 (zece) la probele de examen ale Bacalaureatului 2021. Faptul că un elev a avut rezultate nesatisfăcătoare la una dintre probele examenului de maturitate, nu cred că poate fi subiect de presă. Sau faceți subiect de presă și elevii care au avut note foarte bune. Motivele pentru care ați elaborat acest articol nu le cunosc, nu ma interesează și nu le comentez. Dar, stimată doamnă ziarist, banuiesc că aveți o vârstă până la care ați susținut examenul de Bacalaureat la disciplina Limba si literatura română, plus ați absolvit o facultate in domeniu, jurnalismul, cred, și disciplina llr este fundamentul meseriei pe care o practicați. Pe care ațî cam uitat-o. Vă citez: “Ce e de mirare este ….. să de-a rateu”, pentru a vă dovedi că exemplificați zicala “Râde ciob de oală spartă”. Dacă blamați cumva adminul de site pentru aceste flagrante greșeli, cred că profesional ar fi ori să corectați articolul si să-i dați bun de tipar, ori schimbați persoana care vă tehnoredactează articolele. Oprobriul cititorilor se răsfrânge asupra semnatarului articolului. Cu stimă și cu speranța ca-mi veți publica acest comentariu.

  2. Trist. Eu am luat bac ul cu nota 6 m.ai mare decât cei care au picat .și nu sa scris nimic despre mine.trebuie sa ai rude influente sa apari în ziar.cei care învață ….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button