Ultima oră

Un pacient vaccinat cu schema completă a murit, după ce s-a infectat cu SARS CoV-2, la Sibiu

Marți, 31 august 2021, la Sibiu s-a înregistrat primul deces al unui pacient vaccinat, infectat ulterior cu virusul SARS CoV-2. Alte două persoane au murit în zonă, în ultimele 24 de ore, din cauza virusului.

De la începutul pandemiei până în momentul de față, în județul Sibiu au fost confirmate în urma testării, 26.849 de persoane infectate cu SARS CoV-2, 30 dintre acestea fiind confirmate în ultimele 24 de ore.

„Până la data curentă au fost vindecate 21.539 de persoane, iar 1.076 de persoane au decedat, 3 în ultimele 24 de ore, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 62 persoane, dintre care pe ATI 8 persoane. La nivelul județului Sibiu, în ultimele 24 de ore, s-au efectuat 813 de teste”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Una dintre persoanele decedate marți era vaccinată. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani, care era internat pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Bărbatul era vaccinat cu serul produs de Pfizer și a fost internat la SCJU în data de 26 august. Acesta avea hipertensiune arterială, scrie oradesibiu.ro.

Alte două femei, în vârstă de 62 și 73 de ani, nevaccinate, internate la Spitalul Municipal Mediaș, au decedat.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 582 persoane aflate în carantină și un număr de 153 persoane în izolare.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button