Actualitate

Un primar din Gorj prins când trage chiulul de la serviciu, în plină pandemie de Coronavirus! Pleacă cu Dusterul și-l parchează acasă

Primarul liberal de Bîlteni, Vasile Vlăduleanu, și-a făcut program de lăuze, în plină pandemie de Coronavirus, edilul stând la locul de muncă doar câteva ore, cel mult trei pe zi. O spun chiar cetățeni ai comunei care l-au căutat pe primar zile la rând dar li s-a spus doar că Vlăduleanu este ,,în teren”. Oamenii l-au căutat și ,,în teren” pe edil dar, i-au găsit, zile la rând, doar mașina de serviciu și asta în fața porții locuinței proprii din satul Vlăduleni. Oamenii îl acuză pe primar că își face somnul de frumusețe în timpul programului de la primărie, în timp ce ei îl așteaptă pe holurile UAT-ului, cerând anchetatorilor să se sesizeze.

Între 10-20 de cetățeni se adresează zilnic Primăriei Bîlteni, instituție care nu a oprit accesul publicului în sediul unității, în ciuda pandemiei de Coronavirus și a avertismentelor repetate ale autorităților județene și naționale privind pericolul la care sunt expuși atât cetățenii cât și angajații.

Primarul nu a limitat nici audiențele, asta și pentru că, de fapt, el, dimineața, nu este de găsit în primărie, deoarece vine la 8.30 stă până la 11 și un pic apoi rupe ușa și pleacă cu mașina primăriei să-și facă siesta la domiciliul său din Vlăduleni. Revine la primărie la finalul programului de lucru, pe la 15.00-15-30, timp în care subalternii îl scutesc motivat, în fața cetățenilor, pe edil, transmițându-li-se oamenilor care îl caută pe primar că respectivul ar fi „în teren”.

Unul dintre cetățeni l-a surprins pe primar acasă și i-a fotografiat mașina primăriei la poarta lui Vlăduleanu.

În lipsa primarului, actele care trebuie semnate de acestea olograf, se ștampilează cu semnătura respectivului.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *