Ultima oră

Un român a încercat să vândă o mașină veche, dar cumpărătorul a murit în timpul testării

Un român de 21 de ani a încercat să vândă o mașină cu probleme, dar cumpărătorul a murit în timpul tetsului vehicolului, în Germania.

Tragedia a avut loc în Koln. Un bărbat a murit, iar un adolescent de 13 ani a fost rănit grav într-un accident care s-a produs în timpul testării vehicolului.

Românul era stabilit în Germania din 2015 și a încercat să vândă o mașină pe care a cumpărat-o cu 300-350 de euro la un preț de opt ori mai mare.

În timpul testului vehicolului, el conducea cu o viteză de 78 km/h, într-o zonă cu limită de viteză de 30 km/h și fără a avea permis, a transmis publicația WDR. Românul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp, părăsind ulterior locul accidentului.

Tânărul a fost și el rănit, dar doi prieteni ai acestuia l-au dus la spital și au încercat să ascundă faptele. În plus, anchetatorii au descoperit că mașina era veche și nu era aptă pentru circulație.

Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria
Românul de 21 de ani a fost condamant la un an și opt luni de închisoare cu suspendare și i s-a interzis să obțină un permis de conducere timp de un an.

Sursa: StirilePROTV

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *