Ultima oră

Un șofer beat a băgat trei oameni nevinovați în spital

O femeie a fost grav rănită şi doi bărbaţi au suferit diverse traumatisme în urma unui accident de circulaţie care a avut loc miercuri după-amiază pe DN7, la ieşire din Deva spre Hunedoara.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că şoferul care a cauzat evenimentul rutier băuse înainte de a se urca la volan.

Doi răniţi, soţ şi soţie, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din Deva pentru îngrijiri medicale suplimentare, cea de-a treia victimă refuzând transportul la spital.

„Din primele cercetări, se pare că un conducător auto care se deplasa din direcţia Hunedoara – Orăştie, în zona de acţiune a indicatorului ‘obligatoriu la dreapta’ a virat la stânga, intrând în coliziune cu două autoturisme care circulau pe DN7. Conducătorul auto care a produs evenimentul rutier a prezentat o concentraţie de 1,06 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au acţionat echipe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Deva, femeia rănită, în vârstă de 32 de ani, fiind scoasă dintr-o maşină de către pompierii militari de la descarcerare.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *