Ultima oră

Un tânăr din Gorj și-a pierdut viața în străinătate

Un tânăr din Gorj a murit în străinătate,. iar familia încearcă să-l aducă acasă, pentru a-l înmormânta creștinește. Alexandru Popa, în vârstă de 32 de ani, era plecat la muncă în Anglia,

„Dragă comunitate, cu o inimă înfrânta, vă cer ajutorul pentru a-l duce acasa pe Alexandru Popa, un tânăr roman de 32 de ani, care a murit recent în circumstanțe depresive în orașul Newark-on-Trent, Marea Britanie. Alex a părăsit această lume prea devreme, lăsând în urmă o familie modestă din România, care acum se confruntă cu un moment dificil. Cu lacrimi în ochi, ne rugăm pentru a-i putea oferi lui Alex și familiei sale cea mai mare și valoroasă expresie de solidaritate și compasiune.

Alex a fost un om bun la suflet și gata să ajute pe oricine avea nevoie. Acum este momentul să ne unim și să il ajutăm pe el și familia să depășească această tragedie. Fiecare donație contează și cu puțin ajutor din partea fiecărui dintre noi, putem strânge suma necesară”. IBAN: GB80 REVO 0099 7010 8237 39 BIC: REVOGB21 Beneficiar: Simona Popovici”, a postat Nela Popescu pe paginile de socializare.

Alexandru Popa a absolvit Colegiul Tehnic „Henri Coandă” din Târgu-Jiu și Facultatea de Drept și Științe Administrative.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *