Ultima oră

Un tânăr din România a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 4

Pompierii clujeni au fost chemați să intervină în cazul unui tânăr care amenința că se aruncă de la etjaul 4 al unui bloc dintr-un cartier clujean. Când au ajuns, băiatul de 20 de ani era întins la pământ cu multiple traumatisme.

Pompierii clujeni au intervenit, duminică dimineața, în jurul orei 6.00, după ce au fost alertați că un tânăr amenință că se aruncă de pe un bloc, situat pe str. Câmpului, cartierul Mănăștur, din municipiul Cluj-Napoca.

Intervenția s-a efectuat cu o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială pentru intervenție și salvări de la înălțimi și două echipaje SMURD, a transmis ISU Cluj.

Din păcate, salvatorii au ajuns după ce acesta a căzut de pe bloc. L-au găsit pe tânăr întins pe sol, lângă un bloc de 4 etaje. Acesta prezenta multiple traumatisme, era în stare de conștiență, însă nu era cooperant. Pacientul a primit primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii clujeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Poliția Cluj a precizat că în jurul orei 05.30, un tânăr de 20 de ani, ar fi căzut de la înălțime de pe un imobil.

Anchetatorii anunță că este vorba despre o persoană care consumase droguri, relatează Știri de Cluj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *