Ultima oră

Un trailer auto încărcat cu mașini de lux s-a răsturnat pe un drum, în Anglia

Un trailer auto care transporta mai multe mașini Aston Martin și Lamborghini a provocat pagube de milioane după ce s-a răsturnat pe un drum din Kent, Anglia.

Vehiculul transporta mașini foarte scumpe, mărci precum Aston Martin, Lamborghini, Mercedes sau BMW, când șoferul a pierdut controlul, răsturnându-se la marginea unui drum lângă Farningham, Sevenoaks. potrivit kentlive.news.

Deși toate mașinile au suferit avarii serioase, șoferul a scăpat doar cu răni ușoare, potrivit KentLive. Imagini surpinse imediat după accident au fost distribuite pe rețelele sociale: „Tocmai s-a întâmplat lângă Brands Hatch (un circuit de curse auto – n.r.)”.

În continuare, bărbatul exclamă uluit: „Oh, Doamne! Oh, la naiba!” Cele mai multe mașini au rămas pe trailerul răsturnat, însă au fost și câteva care au fost proiectate de impact peste drum.

Poliția din Kent a confirmat că a fost solicitată la fața locului miercuri seară, în urma producerii acestui accident accident. Drumul a fost închis mai multe ore, până toate mașinile au fost evacuate.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *