Ultima oră

Un bărbat cu o alcoolemie în sânge 3,92 mg/l și fără permis, depistat la volan pe un drum din România

Un bărbat, de 48 de ani, a fost reținut, după ce a fost depistat în trafic la volan, băut și fără permis de conducere. Polițiștii au descoperit că acesta avea o alcoolemie în sânge la proba 3.92 mg/.

Polițiștii au depistat în traficul rutier, un bărbat, de 48 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 251, în interiorul satului Nicopole, comuna Drăgușeni, județul Galați, sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La testarea alcoolscop, aparatul Drager a indicat valoarea de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„Au fost prelucrate mostrelor biologice recoltate, iar de la Serviciul Clinic de Medicină Legală Galați a fost emis, un buletin de analiză toxicologică din care rezultă faptul că bărbatul de 48 de ani avea o alcoolemie în sânge la proba I de 3.92 g/%, iar la proba a II-a de 3,65 g/%”, a transmis IPJ Galați.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a conducătorului auto și urmează ca acesta să fie prezentat la unitatea de parchet competentă, în vederea luării unei măsuri preventive.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *