Ultima oră

Trei persoane găsite decedate într-un apartament

O femeie şi un bărbat au fost găsiţi morţi într-un apartament din Turda. Femeia era pe podea, cu urme de sânge, iar bărbatul, spânzurat în baie. Poliţiştii cred că este vorba de o crimă urmată de sinucidere și au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat, informează Observatornews.

O femeie de 29 de ani a fost ucisă de un bărbat cu 38 de ani mai mare. Vecinii spun că intre cei doi ar fi existat şi o relaţie, în ciuda diferenţei de vârstă. Bărbatul de 67 de ani nu a fost căsătorit niciodată şi o plătea pe tânără să îi facă curăţenie în casă. Uneori, femeia rămânea peste noapte în apartamentul bărbatului De marţi, nu i-a mai văzut nimeni.

Crimă urmată de sinucidere

Vecinii, care nu îl mai văzuseră de două zile, au sunat la poliţie. Poliţiştii au chemat pompierii, iar aceştia au intrat în apartament pe geam. Acolo au făcut o descoperire șocantă.

Femeia era întinsă pe jos în dormitor, cu multiple lovituri şi tăieturi, dar acoperită cu un cearceaf. În baie l-au găsit pe bărbatul de 68 de ani, spânzurat. Toate indiciile anchetatorilor au dus către o crimă urmată de sinucidere.

Înainte de a-şi lua viaţa, bărbatul a scris un bilet pe care l-a lăsat lângă cadavrul femeii. A spus că de la o simplă ceartă lucrurile au degenerat şi că îi pare extrem de rău pentru ce a făcut.

Vecinii cred că totul s-ar fi întâmplat marţi, atunci când l-au văzut pe bărbat ultima oară la barul din apropierea blocului.

Femeia ucisă avea două fetiţe, de 13 şi 8 ani, dintr-o altă relaţie.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *