Ultima oră

Unde a fost prins criminalul din Berceni

Criminalul din Berceni a fost prins în Olanda, anunță avocatul Adrian Cuculis. Trupul unei fetițe de 12 ani a fost găsit săptămâna trecută într-un sac, ascuns în lada unei canapele.

„Criminalul din Berceni a fost prins în Olanda. O să revin cu informații din anchetă”, scrie pe Facebook Adrian Cuculis.
Trupul unei fetițe de 12 ani a fost găsit într-un sac, ascuns în lada unei canapele.
„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, a informat, marți, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat luni din oficiu după ce proprietarul unei locuințe din Sectorul 4 al Bucureștiului a găsit, după plecarea unor chiriaşi, în lada canapelei, un cadavru într-un sac.
„La data de 03.06.2023, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. În datele de 3 şi 4.06.2023, procurorul criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză”, se arăta în comunicatul precedent al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Sursa: jurnalul.ro

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *