Ultima oră

Un cunoscut medic din Gorj, în echipa Clinicii Medical One

Un cunoscut medic din Gorj a fost cooptat în echipa Clinicii Medical One, din Târgu Jiu. Este vorba de medicul ginecolog Alina Roșu.

„Suntem încântați să vă prezentăm un medic de excepție ce s-a alăturat echipei noastre – Alina Roșu, medic specialist obstetrică – ginecologie.
Cu o experiență vastă în domeniu, dr. Alina Roșu este dedicată sănătății femeilor și este gata să vă ofere cele mai bune servicii medicale.

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie „Victor-Babeș” din Timișoara, a urmat rezidențiatul la Maternitatea Bega din Timișoara.

În prezent face parte din echipa medicală a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, ocupând poziția de medic specialist obstetrică-ginecologie.

Cu o pasiune deosebită pentru îngrijirea femeilor și o înțelegere profundă a nevoilor lor specifice, dr. Alina Roșu oferă servicii medicale complete și personalizate.

Indiferent dacă aveți nevoie de îngrijire obstetricală în timpul sarcinii, consultații ginecologice regulate sau tratamente specializate, medicul nostru specializat vă va ghida cu profesionalism și empatie pe tot parcursul procesului.

Dacă sunteți în căutarea unui medic specialist care să vă ofere siguranță și încredere într-un mediu prietenos și confortabil, nu ezitați să luați legătura cu dr. Alina Roșu la clinica MedicalOne.

Dacă doriți să faceți o programare la clinica noastră, ne puteți contacta la:
0353 419 419
0770 20 10 20
programari@medical-one.ro”, conform Clinicii.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *