Actualitate

Unul dintre cei mai vechi oameni de presă din Gorj are nevoie de ajutor

Unul dintre cei mai vechi oameni de presă din județul Gorj are nevoie din nou de ajutor, pentru a se putea recupera după o serie de intervenții pe creier.

„Nu trecut mai bine de doi ani de când nea Sabin, unul dintre cei mai vechi oameni de presa din Gorj, a aflat ca are cancer. De atunci lupta cu toate puterile pentru viata lui, cu tratamente care mai de care mai invazive, iar costurile sunt tot mai greu de suportat. Pentru a răzbi are nevoie de ajutorul vostru, pentru a urma un tratament in următoarele două săptămâni! La sfârșitul anului 2019, nea Sabin a fost supus primei operații de extirpare a unei tumori canceroase la plămâni, la un spital din capitală. Câteva luni mai târziu, a suferit şi o operaţie pe creier, tot pentru extirparea unei tumori. Atunci, a suportat cu brio intervențiile chirurgicale și stările chinuitoare date de chimioterapie. Însă, cancerul a fost mai puternic și, după o perioadă de remisie, acesta a recidivat. Luna trecută a avut nevoie de o nouă operație la creier, intervenție care „l-a anchilozat“. Astfel că, acum, pe lângă tratamentul medicamentos pentru edemul cerebral, are nevoie și de recuperare locomotorie și de masaj pentru refacerea abilităților de mișcare. Însă, costurile sunt imense și nea Sabin are, din nou, nevoie de ajutor pentru a urma un tratament în următoarele doua săptămâni.

Cei care pot oferi sprijin de orice natură sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0760.470.494, sau să facă o donație pe numărul de cont RO08 CECE C001 9462 0165 5211, Sabina Aurelia Cosmulescu“, este mesajul transmis de familia lui Sabin Cosmulescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *