Eveniment

Urmărire ca-n filme, după un şofer fără permis

Un echipaj din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbunești a încercat să oprească un autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, pe Drumul European 69, în comuna Țânțăreni, dar șoferul a accelerat și şi-a continuat drumul. Acesta a fost urmărit în trafic, în noaptea de miercuri spre joi. La scurt timp, conducătorul auto a abandonat mașina pe un drum forestier și a fugit. Oamenii legii au reușit să-l prindă, constatând că tânărul de 19 ani nu avea permis de conducere.

„La data 21 mai, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbunești au identificat în trafic, pe DE Țânțăreni, un autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, iar conducătorul acestuia nu a oprit la semnalele de oprire ale polițiștilor. S-a procedat de îndată la urmărirea autoturismului, acesta fiind găsit abandonat de către polițiști pe un drum forestier din comuna Tânțăreni, iar în urma verificărilor, în liziera pădurii, au fost identificați doi tineri de 18 și 19 ani, din comuna Țânțăreni. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul de 19 ani, care nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, ar fi condus autoturismul, acesta nefiind înmatriculat în circulație.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close