Ultima oră

Val de amenzi la restaurantul din Rovinari unde bucătarul și-a pierdut bandajul plin de sânge în mâncarea unui client

Amenzi pe bandă rulantă pentru restaurantul din Rovinari, al cărui bucătar și-a pierdut bandajul plin de sânge în mâncarea unui client. Direcția Sanitar-Veterinară îi cere 10.000 de lei, DSP-ul încă 1.600, iar OPC 10.000 de lei.

Mai multe echipe de control au ajuns astăzi la restaurantul din Rovinari, unde s-a petrecut incidentul și după ce au plecat, au lăsat sancțiuni dure.

Cei de la Direcția de Sănptate Publică au aplicat o amendă în valoare de 1.600 de lei pentru lipsa triajului personalului la intrarea în tură. Adică, patronul restaurantului nu ar fi trebuit să îl primească la serviciu pe bucătar, având rana la mână.

Direcția Sanitar-Veterinară au aplicat amenzi în valoare de 10.000 de lei după ce au descoperit mai multe neregului de depozitare a alimentelor.

Iar inspectorii de la Oficiul pentru Protecția Consumatorilor au mai dat o amendă de 10.000 de lei, după ce au găsit mai multe produse expirate.

Cum s-a produs incidentul

Un tânăr din Gorj a avut surpriza neplăcută să găsească un bandaj în mâncarea pe care o comandase la un restaurant din orașul Rovinari.

Bărbatul susține că în momentul în care mânca dintr-o chiflă a găsit bandajul plin de sânge. Bucătarul spune că şi-a pierdut bandajul de la deget când gătea şi nu l-a mai găsit

A mers la bucătar să-i arate ce a găsit în mâncare, iar acesta i-a povestit că are o rană la mână și atunci când a frământat coca a pierdut și bandajul pe care nu l-a mai găsit apoi.

Sursa: antena3.ro

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button