Dezvăluiri

Viceprimarul conduce Târgu Logrești! Primarul a demisionat din „motive personale”

Țană Elena, viceprimarul Pro România, a preluat atribuțiile de primar interimar în Târgu Logrești, după ce edilul local, ales în septembrie, și-a dat vineri demisia din funcție. Primarul liberal Mihai Voichița amenințase de mai multe ori că renunță la funcție, motivând fie că are familia la Târgu Jiu, fie că nu este sprijinit de colegii de la PNL, nereușind să realizeze niciun proiect. Cert este că noul edil nu avea niciun fel de experiență în administrația locală, nu are nici măcar un mandat de consilier, acesta fiind promovat în politică pentru că venea de la CEO și era bine văzut în comunitate.

Primarul a spus de mai multe ori că renunță la scaun, dar consilierii nu l-au mai crezut. Asta până vineri când Voichița și-a pus pe masă demisia în ședința de Consiliu Local.
Exista posibilitatea ca edilul să renunțe la demisie, spun unii consilieri, deoarece va interveni în cauză Instituția Prefectului.

Până la reglarea situației și organizarea alegerilor anticipate, primăria din Târgu Logrești va fi condusă de către viceprimarița de la Pro Romania.

Consilierii au spus după ședința că primarul putea renunța la funcție mai repede, iar comuna putea intra și ea în alegeri pe 27 iunie, cum se întâmplă la Bumbești-Pițic.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button