Sport

Victorie pentru Pandurii Târgu Jiu în meciul cu CSM Deva

Pandurii Târgu Jiu a câştigat meciul cu CSM Deva din etapa a 6-a a play-off-ului Seriei a 7-a din Liga a treia. Echipa pregătită de antrenorul Mario Găman s-a impus cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Sean Aerts.

Meciul din etapa a şasea, intermediară, a play-off-ului Seriei a 7-a dintre Pandurii Târgu Jiu şi CSM Deva s-a încheiat cu scorul de 1-0. Partida a fost programată pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu iar echipa gazdă a revenit pe locul trei în clasament în urma acestei victorii.

Pandurii Târgu Jiu a deschis scorul în minutul 29 al meciului prin golul reuşit de Sean Aerts care a şutat puternic, din afara careului. Pandurii a fost echipa care a dominat jocul şi a ratat şi alte ocazii de a înscrie prin Bebeto Lupuleţ şi Robert Petre. Până la finalul partidei Pandurii a reuşit să mai înscri prin Ovidiu Rasoveanu dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid.

Antrenorul Mario Găman i-a trimis pe teren la meciul cu CSM Deva pe: Cătălin Iovicin (min. 87 Alexandru Oprița) – Andrei Truşescu, Alberto Suently, Jorgen Gomes, Cătălin Afrim, Mihai Stancu (min. 74 Marian Habet), Sean Aerts, Alfred Mensah, Robert Petre (min. 74 Marian Pleașcă), Bebeto Lupuleț, Ovidiu Rasoveanu (min 74 Andrei Georgescu).

Sursă
panduriics.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button