Eveniment

VIDEO. 17 camere din Pensiunea Lao din Cătunele au ars! Etajul distrus, dar și două săli de evenimente de la parter

Pensiunea La Lao, deținută de un om de afaceri din Motru, a ars vineri seară în proporție de 60%, restul locației fiind afectată de cantitatea mare de apă folosită pentru stingere.

De altfel, pompierii au utilizat peste 150 de tone de apă, fiind ajutați și de pompierii civili de la carierele Lupoaia și Roșiuța, aparținând Minprest Serv. Incendiul a fost stins abia după cinci ore, propagarea fiind rapidă, deoarece focul a pornit de la acoperiș. Se bănuiește că totul a fost declanșat de la un defect pe parte electrică. Patronul Cernaianu mai are o sală de nunţi peste drum și încearcă, în această perioadă, prin repararea acoperișului să își acopere paguba până la căderea zăpezii. Afacerea o are de câțiva ani și se pregătea să își deschidă o locație similară la Tismana.

Foc puternic!

Flăcările se vedeau, vineri seara, până în Motru. Cinci echipaje de pompieri au intervenit inclusiv unul de la Tismana. Două săli de la parter de 400 de locuri, respectiv 200 de locuri, au fost foarte afectate. Locația avea autorizație ISU.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *