Monden

VIDEO: Artistă din Gorj, în conflict cu propriul ei fiu?! „Sunt supărată!”

Mariana Ionescu Căpitănescu și fiul ei, Anthony, au avut o dispută serioasă din cauza genului muzical pe care băiatul a ales să îl cânte.

Mariana Ionescu Căpitănescu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară și îi dorea, în adâncul sufletului ei, ca fiul ei cel mare, Anthony, să îi calce pe urme și, poate să abordeze același stil muzical.

Însă tânărul, în vârstă de 24 de ani, și-a luat mama prin surprindere atunci când a lasat prima lui piesă solo, care nu a fost deloc pe placul artistei, iar între ei a urmat o discuție extrem de serioasă, chiar în mediul online!

Mariana Ionescu Căpitănescu, dezamăgită de muzica pe care o face fiul ei

După ce Anthony Căpitănescu a lansat prima lui melodie, mama lui nu s-a putut abține și i-a dat replica în mediul online.

Într-un videoclip postat pe TikTok, Mariana Ionescu Căpitănescu le-a povestit fanilor ei că nu este mulțumită de genul muzical pe care îl abordează fiul ei, povestind că, deși tânărul a studiat, încă din copilărie, muzica clasică, acum a lansat o piesă ce se aseamănă cu manelele. Interpreta s-a arătat foarte deranjată de decizia fiului ei și chiar i-a cerut acestuia explicații, pe rețelele de socializare.

„Astăzi vreau să vă vorbesc despre băiatul meu, Anthony Căpitănescu! Unii dintre dumneavoastră deja știți că el face muzică de ceva timp, dar eu sunt confuză în legătură cu asta, pentru că, atunci când era mic, l-am dat să studieze muzica clasică. A studiat Mozart, Bach și bineînțeles că poate vă așteptați să cânte acum, să facă muzică clasică sau chiar populară! Dar nu! Nu face niciuna din astea și sunt suparată în legătura cu asta! Voi pune un fragment de-al lui pe TikTok, să vedeți și voi ce cântă! Vreau o explicație de la tine, Anthony, pentru că ești băiatul meu! Știu că acum poți face tot ce îți trece prin cap, dar știu că ești un băiat responsabil, așa că te rog să-mi dai un răspuns!”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu, în filmulețul de pe TikTok.

 

Anthony i-a dat rapid replica mamei lui, în aceeași manieră, printr-un filmuleț postat pe platforma TikTok. Tânărul a transmis că interpreta de muzică populară nu are de ce să fie atât de supărată, căci muzica lui nu conține un limbaj licențios, iar lui îi face plăcere să abordeze acest gen. Mai mult, Anthony a povestit că, deși a studiat muzica clasică, lui nu i-a plăcut niciodată stilul acesta.

„Ai vrut un răspuns din partea mea și iată că-l primești prin intermediul acesta! Înțeleg că ești supărată și că nu-ți convine stilul de muzică pe care-l abordez! Dar nu asta contează! Contează ce-mi place mie să fac! Mie nu-mi place muzica clasică, chiar dacă am studiat-o când eram mic, acum nu mai ascult așa ceva! Înțelegeam să fii supărată dacă cântam muzică cu limbaj licențios sau altceva, dar acest gen pe care-l abordez, mie mi se pare foarte frumos și este plăcut de foarte multă lume!”, a fost răspunsul pe care Anthony Căpitănescu i l-a oferit mamei lui.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *