Eveniment

VIDEO. Canalizarea de la Turcinești a refulat din nou!

În urma precipitațiilor căzute joi, canalizarea realizată de Metalcolect, pe raza comunei Turcinești a refulat. Apa infestată a umplut terenurile din jurul gurii de canalizare situate la mica distanță de podul de la intrarea în localitate. Cetățenii cer Gărzii de Mediu Gorj sa intervină și să ia măsuri din nou, asta deoarece ultima data s-a aplicat pentru o situație similară o amendă usturătoare. Amenda s-a aplicat în luna februarie.

„Pentru modul defectuos al exploatării rețelei de canalizare, operatorul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 30.000 de lei. Cercetările continuă și în cazul societăților care execută lucrările de construcție la această rețea de canalizare”, a anunțat, atunci, Garda de Mediu Gorj.

De altfel, la începutul anului, Garda de Mediu Gorj a demarat o acțiune de verificare pe raza localității Turcinești, referitor la modul cum sunt evacuate apele uzate menajere. Și asta după ce la sediul Consiliului Județean Gorj s-au primit mai multe sesizări cu privire la acest aspect.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button