Dezvăluiri

VIDEO. Concluzia discuțiilor purtate de prefectul Drăgușin și senatorul Iordache cu directorul CEO, Dan Plaveti, în privința protestatarilor! ”Este doar începutul! Vor pleca și alții”!

Senatorul Ion Iordache s-a întâlnit, miercuri, cu foștii angajați ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) care au continuat greva foamei în fața sediului companiei energetice. Discuțiile au avut loc în contextul nemulțumirilor legate de încetarea contractelor de muncă pe perioadă determinată și viitorul incert al companiei. Senatorul liberal, împreună cu prefectul județului și doi primari au încercat să afle direct de la președintele Directoratului CEO ce decizie se va lua în privința protestatarilor.

Veștile sunt sumbre pentru locurile de muncă, dar și pentru viitorul CEO, este concluzia discuțiilor purtate de prefectul Virgil Drăgușin, senatorul Ion Iordache și primarii comunelor Cătunele și Samarinești cu președintele Directoratului CEO, Dan Plaveti.

Cert este că va exista o reevaluare a situație celor 124 de foști salariați cărora nu le-au fost reînnoite contractele de muncă, urmând ca apoi să se ia o decizie.

Zeci de protestatari au participat la greva foamei timp de trei zile, exprimându-și dezamăgirea față de deciziile luate de conducerea companiei.

Senatorul Ion Iordache a luat parte la discuții, ascultând preocupările și cererile protestatarilor. Cu toate că situația este dificilă, el a promis să continue să susțină drepturile angajaților și să aducă problemele acestora în atenția autorităților.

În același timp, prefectul județului Virgil Drăgușin a fost prezent la întâlnire, oferind sprijin și asigurându-i pe protestatari că administrația județeană va monitoriza situația de aproape. Complexul Energetic Oltenia se confruntă cu provocări majore, iar viitorul său rămâne incert. Într-o perioadă în care energia și locurile de muncă sunt subiecte sensibile, dialogul dintre reprezentanții companiei și protestatari este crucial pentru găsirea unor soluții echitabile și durabile.

Cei 40 de protestatari au decis să rămână în fața sediului companiei, până când se va lua o decizie cu privire la contractele lor de muncă. Senatorul Iordache a declarat că va rămâne alături de ei.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *