Eveniment

VIDEO cu momentul în care BMW-ul poliției a intrat în două mașini parcate. Cine este bărbatul care a provocat accidentul

O cameră de supraveghere video de la o vulcanizare de pe strada Calea București a filmat momentul în care autospeciala de poliție, marca BMW, intră în două autoturisme parcate din cauza unui șofer neatent, care a ieșit dintr-o benzinărie fără să acorde prioritate. Pe imagini se observă cum autospeciala circula cu semnalele luminoase, însă în fața acesteia a ieșit brusc un alt autoturism. Ca să evite impactul, polițistul aflat la volan a intrat în două autoturisme parcate. În imaginile surprinse se vede cum șoferul vinovat pleacă de la locul accidentului. În urma impactului, doi polițiști au fost răniți. Șoferul care nu a acordat prioritate a fost prins abia în județul Vâlcea și a fost reținut.

„Polițiștii din cadrul Poliției Târgu Jiu – Biroului Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, deplasându-se pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliție a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoșat în alt autoturism. În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi polițiști.
Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar polițiștii efectuează verificări pentru identificare conducătorului auto și stabilirea situației de fapt“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Ulterior, IPJ Gorj a comunicat că bărbatul a fost prins și reținut pentru 24 de ore.

”La data de 16 Septembrie a.c., în urma probatoriului administrat de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, față de bărbatul, de 66 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, potrivit comunicatului de presă al IPJ Gorj..

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unității de parchet competente.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *